Κυνηγοί Ζωής by Alexa Merian

Αισθηματική Περιπέτεια

Μια ιστορία σαν του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στην πιο διεστραμμένη της μορφή.

Κυνηγοί ζωής

"Σε σιχαίνομαι! Είσαι ένα τέρας που το μόνο που κυνηγάει είναι το αίμα!" του φώναξα και εκείνος χαμογέλασε διαβολικά.

"Το ξέρω, έρωτα. Δεν περίμενα την επιβεβαίωση σου." είπε σκληρά και δεν ένιωσα έκπληξη. Για την ακρίβεια δεν ένιωθα τίποτα άλλο πέρα από θυμό.

"Εμπρός, έρωτα… Ρίξε μου… Φρόντισε μόνο να μην αστοχήσεις γιατί τότε θα υποφέρεις στα δικά μου χέρια." είπε άγρια και μου ξέφυγε ένα γελάκι.

"Ποτέ δεν αστοχώ." είπα και πάτησα την σκανδάλη.....

Το όνομα της Βαλεντίν. Ή έτσι θέλει να λέει στον κόσμο. Περιπλανιέται στους δρόμους του Λονδίνου σαν άγνωστη, σαν κυνηγημένη ενώ κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η πραγματική της ιστορία. Όλα πηγαίνουν όπως θα ήθελε εκείνη όμως η μοίρα αποφασίζει να την δοκιμάσει και στέλνει στον δρόμο της το παρελθόν. Γνωρίζει από την αρχή τι σημαίνει οικογένεια, αγάπη και πραγματικός πόνος και αυτό μέσα από ένα ζευγάρι μπλέ μάτια.

Ξεχάστε τα τρυφερά λόγια και τις ρομαντικές σκηνές! Σε αυτή την ιστορία κυρίαρχος του παιχνιδιού είναι το πάθος! Το ωμό, κυνικό, σκληρό, φλογερό πάθος που σε κάνει να διψάς για περισσότερα! Πάθος για εξουσία, πάθος για εκδίκηση, πάθος για κατάκτηση, πάθος για ζωή!

 

Genre: FICTION / Romance / Contemporary

Secondary Genre: FICTION / Romance / Action & Adventure

Language: Greek

Keywords: love, hate, drama, action, blood, romance, revenge

Word Count: 150.500

Sample text:

 Εκείνος παρατηρούσε και το παραμικρό στις κινήσεις της και από τη δύναμη που έβαζε για να τον χτυπήσει, φαινόταν σαν να ξεσπούσε για όσα της είχε πει και της είχε κάνει. Ο τρόπος που πάλευε έμοιαζε με έναν χορό στον οποίο εκείνη ήξερε αρκετά καλά τα βήματα και έσερνε και εκείνον μαζί. Έναν χορό που δυστυχώς για εκείνον είχε μάθει χρόνια πριν.


Book translation status:

The book is available for translation into any language except those listed below:

LanguageStatus
English
Already translated. Translated by Maria Kampouraki
Author review:
I had the best cooperation with this girl. Maria is prompt, responsive and delivered in astounding time. She is a very thorough translator who is reliable, punctual and takes great care with her work. Did a great job and I highly recommend working with her.

Would you like to translate this book? Make an offer to the Rights Holder!  Return